Verantwoord
  effectief en
  snel afvallen
Het Cambridge Dieet

Het Cambridge dieet is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals u, die snel, veilig, verantwoord en gemakkelijk willen afvallen. Mensen die vervolgens op hun streefgewicht willen blijven zonder daarbij in de verleiding te komen om meer te gaan eten.

Het volgen van het Cambridge dieet is erg gemakkelijk: er hoeven geen calorieën te worden geteld!
In plaats daarvan vervangt een keur aan voedzame, caloriearme soepen en dranken uw normale voedsel. Elke dieetdrank of elke portie soep levert 153, respectievelijk 154 calorieën.

Om de overgang naar een fitte en gezonde leefwijze zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het Cambridge dieet alleen verkrijgbaar bij een opgeleide Cambridge consulent. Afslanken is voor veel mensen een uiterst gevoelige zaak. Aangezien uw consulent persoonlijk ervaring heeft opgedaan met het dieet, kan hij/zij zich goed voorstellen hoe u zich voelt. Bovendien kan hij/zij u ondersteunen en aanmoedigen op momenten dat u dit nodig heeft.

Heeft u eenmaal uw streefgewicht bereikt, dan kan het Cambridge Health Plan u helpen om zo slank te blijven. Het boekje “Je Gewicht in Evenwicht”, welke u krijgt van uw consulent, vertelt u alles over het Cambridge afbouwprogramma – de juiste manier om van het Cambridge dieet naar “normaal” eten over te stappen. Verder staat het boekje vol met adviezen en informatie over producten om te helpen op gewicht te blijven.

Diegene die erin slaagt af te slanken, wordt hiervoor ruimschoots beloond.
Met een aanzienlijk verbeterde gezondheid bijvoorbeeld, maar ook door een groter zelfvertrouwen en een beter voorkomen. Als ook u zich op een snelle en verantwoorde wijze weer lekker in uw vel wilt voelen of alles voelt voor een verantwoord nieuw imago, dan is het Cambridge dieet de oplossing voor u.
   van Brabantstraat 20
   4651LK Steenbergen
   Tel: 0167-564186
   E-mail: info@cambridge-steenbergen.nl
   KvK Breda  nr. 20124142
CAMBRIDGE STEENBERGEN
van Brabantstraat 20
4651 LK Steenbergen
Tel: 0167-564186
info@cambridge-steenbergen.nl
KvK Breda nr. 20124142
12 jaar
2005-2017